Hotel Azúr Prémium Siófok***** – Az aranypart egyik legjobbja

Közeleg az üdülési szezon, de nem csak csúcsidőszakban érdemes lazítani a Hotel Azúr Prémium Siófokban*****, hanem egész évben is. Lent kifejtjük az indokokat.

Az autós hasonlat teljesen helytálló: a prémium autó drágább, költségesebben fenntartható, de az esetek nagy részében megtalálhatók benne azok pluszok, amiért vastagabban fog az árat író ceruza. A jobb kárpitok, a finomabb kidolgozás, a plusz lóerők, a jobb felszereltség az, ami miatt megéri vállalni a prémium autó extra kiadásait. Ezek azok a dolgok, amelyek bearanyozzák az ember dolgos hétköznapjait. Talán így lehet párhuzamot vonni az átlagos és a prémium autó, az átlagos és az ötcsillagos szálloda között. Nézzük ezt a gyakorlatban!

Az elhelyezkedés és sok más apróság tekintetében előjönnek a különbségek. Például a siófoki aranyparton lévő Hotel Azúr Prémium Siófok***** saját stranddal rendelkezik... Ez lényeges különbség más hotelekkel szemben. A másik, jelentéktelennek tűnő dolog, hogy az összes szoba erkélyes. A 49 szobából 22 kétágyas, 24 szobának az ablaka pedig a Balatonra néz.

Két szoba típus az, amely igazi ínyenceknek való, ezekhez vezet az ”átlagos” Premium szoba, amely 26 négyzetméteres és erkélyes. Persze megtalálható benne a minibár, a lapos tévé - számtalan csatornával - és az egész szálló területén elérhető, térítésmentes, drót nélküli internet. A Premium Plus szobáknál 14,2 négyzetméteres erkély található, ahol kellemes élmény elfogyasztani a reggeli kávét, vagy a naplementénél borozgatni. Itt már íróasztalt is kap a dohányzó asztal mellé a vendég, a gyümölcstálat folyamatosan feltöltik, hasonló a helyzet a minibárral is. (Ezekből a fogyasztás ingyenes.)

A három darab Luxury Suite már 36 négyzetméteres és az izgalmak fokozódnak: a kád kétszemélyes, pezsgőfürdővel és hidromasszázzsal ellátott... A lazítást segíti a pazar felszereltségen kívül a szobában lévő infraszauna és a Nespresso kávégép is. A gyümölcstálból és a minibárból itt is díjmentesen lehet fogyasztani.

Ha valaki igazán jó kiszolgálást szeretne és ezt összekötni megtakarítással, akkor erre  is van lehetősége. Erre találták ki a Premium Deluxe Loyality Program néven futó törzsvendég szolgáltatást, amely extra figyelemmel, plusz szolgáltatásokkal köti magához a vendéget. Ilyen például, hogy a foglalás értékéből visszajárhat akár 15 százalék vagy a kiemelt partneri ajánlatok a foglalásoknál.

Ha ilyen tagsággal rendelkezik valaki, akkor természetesen korábban foglalhatja el a szobáját, és később is távozhat az 1800 négyzetméteres fürdő wellness részleggel rendelkező, ötcsillagos szállodából.

Időpont választás és foglalás itt

Az összes siófoki szálloda és más szálláshely itt

Akciós siófoki szálláshelyek pedig itt:
Booking.com